Συγκέντρωση σχολικών φυλάκων και πυροσβεστών έξω από τη Βουλή

Συγκέντρωση σχολικών φυλάκων και πυροσβεστών έξω από τη Βουλή

Διαμαρτύρονται για τη διαθεσιμότητα

Συγκέντρωση σχολικών φυλάκων και πυροσβεστών έξω από τη Βουλή
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη Βουλή πραγματοποιούν αυτή την ώρα περίπου 70 σχολικοί φύλακες που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Σε ανακοίνωσή τους οι σχολικοί φύλακες αναφέρουν ότι: «Εν όψει των εξελίξεων και συγκεκριμένα την κατάθεση της τροπολογίας από τον κ. Μητσοτάκη, σχετικά με τη δυνατότητα να απολύονται οι υπάλληλοι του Δημοσίου και των Ο.Τ.Α., ακόμη και μέσα στο 2μηνο πριν τις εκλογές που όριζε ο Ν.3870/2010 άρθρο 17, αυτό έχει σαν στόχο να απολύσουν όλους εμάς τους σχολικούς φύλακες των οποίων η διαθεσιμότητα τελειώνει στις 23 Μαρτίου 2014».

Επίσης, αύριο Πέμπτη στις 9 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Παράλληλα, έξω από τη Βουλή διαμαρτύρονται και οι πρυροσβέστες,  οι οποίοι ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι διαδηλωτές από την «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών» καταγγέλλουν ότι το υπό συζήτηση ν/σ θα επιφέρει περεταίρω υποβάθμιση του συστήματος πυροπροστασίας και πυρασφάλειας της χώρας και το τσάκισμα των εργασιακών τους σχέσεων.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης