Σοκ με αυτοκτονία μαθητή στο Βόλο: Αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο!

Σοκ με αυτοκτονία μαθητή στο Βόλο: Αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο!

Τραγική φιγούρα στην τραγωδία είναι ο μικρότερος αδελφός του που τον βρήκε νεκρό


Σοκ με αυτοκτονία μαθητή στο Βόλο: Αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο!
Σοκ προκαλεί στη Νέα Δημητριάδα Βόλου η αυτοκτονία ενός 17χρονου μαθητή Λυκείου της πόλης, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε με το κυνηγετικό όπλο που κατείχε νόμιμα ο πατέρας του μέσα στο σπίτι τους. Τραγική φιγούρα στην τραγωδία είναι ο μικρότερος αδελφός του που τον βρήκε νεκρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο αγόρι επέστρεψε από το σχολείο στο σπίτι του μαζί με έναν φίλο του που τον μετέφερε με το μοτοποδήλατό του και έφυγε αφήνοντάς τον μόνο, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθούσε. Όμως, το παιδί πήρε το δίκαννο όπλο που ήταν κρυμμένο σε μια ντουλάπα, το στήριξε στη θέση της καρδιάς του και πάτησε την σκανδάλη!

Ο αδελφός του που άκουσε τον κρότο του πυροβολισμού και έτρεξε να δει τι συνέβη, υπέστη κλονισμό όταν βρήκε τον 17χρονο νεκρό με το όπλο δίπλα του. Άνδρες της Ασφάλειας που έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας, προσπαθούν να εξακριβώσουν τι ώθησε τον ανήλικο μαθητή στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή του και παίρνουν καταθέσεις από τους οικείους του, το φίλο του που τον είδε τελευταίος ζωντανό, αλλά και τους συμμαθητές και τους καθηγητές του στο σχολείο.

Διαβάστε και σχετικό ρεπορτάζ στο e-volos

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης