Και στην Κύπρο φαίνεται ότι στρέφει το ενδιαφέρον της η Αντιτρομοκρατική στις έρευνές της για τον εντοπισμό των δραστών της διπλής δολοφονίας των χρυσαυγιτών στο Νέο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ενδιαφέρον των αστυνομικών στρέφεται σε 30χρονο αντεξουσιαστή που κρατείται και δικάζεται για την πενταπλή δολοφονία στην Αγία Νάπα τον Ιούνιο του 2012.
Για τον συγκεκριμένο υπάρχουν υπόνοιες ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα για ένοπλες επιθέσεις του «αντάρτικου πόλης».
Ο 30χρονος κατηγορείται για την εν ψυχρώ δολοφονία τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων που ήταν φρουροί γνωστού Κύπριου επιχειρηματία, ο οποίος σχετίζεται κυρίως με νυχτερινά κέντρα.
Κλείσιμο
Ο 30χρονος είχε συλληφθεί από την Αντιτρομοκρατική σε υπό κατάληψη σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.