Ο πατέρας του δολοφονημένου 34χρονου Παύλου Φύσσα, δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη το χαμό του παιδιού του καταλογίζοντας ευθύνες για την αργοπορία του ασθενοφόρου.
Ο Παναγιώτης Φύσσας βρέθηκε σήμερα το πρωί στο σημείο της δολοφονίας του γιου του, δηλώνοντας: «Μου είπαν ότι έβλεπαν τη μπάλα ο γιος μου με δυο άλλα άτομα. Κάποιος από την παρέα είπε κάτι για τους χρυσαυγίτες και κάποιος ειδοποίησε τους χρυσαυγίτες. Οι αστυνομικοί ήταν εδώ, φύγανε και ξαφνικά τον κυνήγησαν. Ο γιος μου ήταν εδώ και τον κυνήγησαν εδώ».
«Ο γιος μου μπήκε μπροστά, έδιωξε τα παιδιά και ένας έρχεται με το αμάξι ανάποδα βγαίνει και τον καρφώνει στην καρδιά. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι επαγγελματικό χτύπημα», επισημαίνει στις δηλώσεις του.
Ο πατέρας του Παύλου Φύσσας, σύμφωνα με τα όσα του μετέφεραν άνθρωποι από την περιοχή, συμπλήρωσε: «Τα παιδιά πήραν μπύρες για να πάνε να κάτσουν κάπου εδώ. Τους μιλούσαν και μετά μου είπαν ότι αφού έβγαλε το μαχαίρι κατέβηκε μια κοπέλα αστυνομικός και του λέει όχι το μαχαίρι. Η κοπέλα του γιου μου τους έλεγε “χωρίστε τους, δεν βλέπετε τι γίνεται;” Της είπαν “είναι πολλοί, πώς να τα βάλουμε εμείς μαζί τους;”».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.