«Εχουμε και πέντε φίλους που τους κερνάμε. Εσείς αν ερχόσασταν η μάνα σας δεν θα την κερνούσατε; Θα κόβατε απόδειξη;».
Με αυτό τον τρόπο επέλεξε να σχολιάσει ο Λευτέρης Πανταζής το λουκέτο που έβαλε το ΣΔΟΕ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε, επειδή διαπιστώθηκε ότι δεν κόβονταν αποδείξεις.
Ο γνωστός τραγουδιστής, όχι μόνο δεν διέψευσε και δεν καταδίκασε το γεγονός ότι το μαγαζί όπου εργαζόταν φοροδιαφεύγει, αλλά εμφανίστηκε και εξοργισμένος, μιλώντας στους δημοσιογράφους που τον «πολιόρκησαν» για να του αποσπάσουν δηλώσεις.
Και πέρασε μάλιστα στην αντεπίθεση, σχολιάζοντας πως «κάποιοι αποφάσισαν ότι 50 οικογένειες θα μείνουν χωρίς φαγητό».
Κλείσιμο
Ο έλεγχος του ΣΔΟΕ στο κέντρο, που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, έγινε το βράδυ της Παρασκευής και αφού διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί αποδείξεις, δόθηκε αμέσως η εντολή να σφραγιστεί για 48 ώρες.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.