Ο 68χρονος σύζυγος και πατέρας κρατούσε τη σύζυγο και τον γιο του κλειδωμένους με αλυσίδα και λουκέτο μέσα στο σπίτι, ανάμεσα σε στοίβες σκουπιδιών και ακαθαρσίες ζώων
Σοκ και ανατριχίλα προκάλεσε στους κατοίκους της Κοζάνης η απίστευτη υπόθεση που φέρνει στο νου μνήμες από το Κωσταλέξι, η οποία ήρθε στο φως της δημοσιότητας όταν αστυνομικοί και υπάλληλοι της υγειονομικής υπηρεσίας της πόλης βρήκαν κλειδωμένους σε μια τρώγλη μια μητέρα και τον 32χρονο γιο της!
Οπως αποκαλύφθηκε, ο 68χρονος σύζυγος και πατέρας κρατούσε την οικογένεια του κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο μέσα στο σπίτι, ανάμεσα σε στοίβες σκουπιδιών και ακαθαρσίες ζώων! Η άτυχη γυναίκα και ο γιος της μεταφέρθηκαν σε άθλια κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχαν υποστεί δεκάδες πληγές από δαγκώματα τρωκτικών, ενώ ήταν και υποσιτισμένοι! Ο «πατέρας- αφέντης» συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης που του άσκησε δίωξη για παράνομη κατακράτηση.
Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η συγκεκριμένη οικογένεια είχε απασχολήσει επανειλημμένα στο παρελθόν τις υπηρεσίες πρόνοιας και υγιεινής του δήμου και της πρώην νομαρχίας και νυν Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Κάτοικοι και αρμόδιες αρχές της πόλης κάνουν λόγο για άτομα με προβληματική συμπεριφορά, τα οποία έψαχναν στα σκουπίδια για φαγητό και ρούχα.
Με πάνω από 30 χρόνια συνεχή και συνεπή παρουσία στην εκπαίδευση, το IdEF φέρνει την ακαδημαϊκή εμπειρία ενός δημόσιου γαλλικού πανεπιστημίου στην Ελλάδα, χωρίς να χρειάζεται κανείς να μετακομίσει στο εξωτερικό.
Η JYSK ανακοινώνει την είσοδό της στην κυπριακή αγορά, με τα πρώτα καταστήματα να προγραμματίζεται να ανοίξουν τον Απρίλιο του 2027, σηματοδοτώντας ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.