Δεν χωράει ο νους την κομπίνα που σκαρφίστηκε ένας 40χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας σε παραλιακή περιοχή της Πρέβεζας για να κάνει οικονομία. Το λάδι που χρησιμοποιούσε στο μαγείρεμα ή στα δοχεία για τη σαλάτα, το έκλεβε από τα καντήλια στα μνήματα νεκροταφείων.
Ο αδίστακτος εστιάτορας πιάστηκε στα πράσα μαζί με έναν συνομήλικο συνεργό του μέσα στο νεκροταφείο της Άρτας, τη στιγμή που μετέφεραν μεγάλα πλαστικά μπιτόνια γεμάτα με το λάδι που είχαν «ρουφήξει» από τα κοιμητήρια της ευρύτερης περιοχής.
Όταν τους συνέλαβαν οι αστυνομικοί, είχαν ήδη γεμίσει τα μπιτόνια με 50 κιλά λάδι. Οι δυο 40χρονοι δράστες κρατούνται και ανακρίνονται για να εξακριβωθεί ο αριθμός των κλοπών που διέπραξαν και στη συνέχεια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.
*** Λάδι και διάφορα άλλα προϊόντα συνολικής αξίας 42,19 ευρώ προσπάθησαν να κλέψουν από ένα σούπερ μάρκετ στην Πτολεμαΐδα δύο Ελληνίδες ηλικίας 26 και 32 χρόνων. Όμως, τις αντιλήφθηκε ένας υπάλληλος του καταστήματος που ειδοποίησε αστυνομικούς και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ.
Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενες για απόπειρα κλοπής.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.