Νωρίτερα από το προβλεπόμενο και χωρίς να αποβιβαστούν οι επιβάτες στο λιμάνι της Σύρου, αναχώρησε το κρουαζιερόπλοιο Crown Iris, το οποίο, μετέφερε στην πλειονότητάς τους, τουρίστες από το Ισραήλ.
Αυτό συνέβη επειδή διαδηλωτές υπέρ της Παλαιστίνης με πανό και πλακάτ είχαν συγκεντρωθεί στο λιμάνι και δεν άφηναν το πλοίο να δέσει και να αποβιβάσει τους τουρίστες.
Στη διαμαρτυρία συμμετείχαν πολίτες, μέλη σωματείων και τοπικών οργανώσεων, οι οποίοι κρατούσαν παλαιστινιακές σημαίες και ανάρτησαν πανό που έγραφε: «Σταματήστε τη γενοκτονία», εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη Μέση Ανατολή. Σε όλα αυτά, οι Ισραηλινοί αντέδρασαν εντόνως. Κάποιοι ανέμιζαν μεγάλες σημαίες του Ισραήλ, ενώ άλλοι έκαναν χειρονομίες και έβριζαν με όποιο τρόπο μπορούσαν τους διαδηλωτές.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους