Πτώμα άνδρα περίπου 50 ετών, εντοπίστηκε σε υπόγειο κτηρίου, στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας.
Οι πρώτες πληροφορίες του patrisnews, αναφέρουν πως ο άνδρας, υπήκοος Βουλγαρίας, εντοπίστηκε στο σημείο το μεσημέρι του Σαββάτου (13/1).
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας ερευνούν την υπόθεση και προς το παρόν εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, με πιθανότερο αυτό του δυστυχήματος. Φαίνεται πως ο 50χρονος εισερχόμενος στο χώρο του υπογείου, φέρεται να έχασε την ισορροπία του κι έπεσε από σκάλα.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.