Το Πρωτοκολλητείο του Δικαστηρίου δεν έκανε δεκτή την πληρωμή αναφέροντας στον νεαρό πως θα πρέπει να πάει σε τράπεζα και να κάνει μετατροπή των κερμάτων σε χαρτονομίσματα ώστε να μπορέσει να πληρώσει το νόμισμα. Θα μπορούσε επίσης να καταθέσει τα χρήματα στον τραπεζικό του λογαριασμό και να εκδώσει επιταγή ή να πληρώσει με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Ο ίδιος ανέφερε στην εφημερίδα ότι είναι απαράδεκτο να μην δέχονται την πληρωμή του προστίμου σε κέρματα, τα οποία αποτελούν νόμιμα χρήματα.
Με επενδύσεις σε πλοία, υποδομές, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών, η MINOAN LINES ενισχύει τη στρατηγική της κατεύθυνση προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.