Συναγερμός στην ΕΛΑΣ: Συνελήφθη ο ένοπλος που ταμπουρώθηκε στο διαμέρισμά του στου Ζωγράφου και πυροβολούσε στον αέρα
Δείτε βίντεο - Αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα - Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ηλικιωμένο – «Χθες το βράδυ άκουσα τρεις πυροβολισμούς» είπε γείτονας
Συνελήφθη ο ηλικιωμένος που από χθες το βράδυ είχε ταμπουρωθεί στο διαμέρισμά του και πυροβολούσε στοναέρα, μετά από επιχείρηση της ΕΛΑΣ που εισέβαλε στο διαμέρισμά του.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην ΕΛΑΣ. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ είχαν αποκλείσει την αστυνομία, ενώ στο σημείο βρισκόταν και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος προσπαθεί να πείσει τον ηλικιωμένο να αφοπλιστεί και να βγει από το σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος, ο οποίος μένει μόνος και φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άνοιξε πυρ με μια κυνηγετική καραμπίνα λίγο μετά τις 10 το βράδυ και μέχρι τα ξημερώματα πυροβολούσε σε έξαλλη κατάσταση.
Αστυνομικοί ετοιμάζονται να εισβάλουν στο διαμέρισμα
Νωρίς το πρωί, οι ένοικοι της πολυκατοικίας επί της οδού Αγίας Λαύρας ειδοποίησαν την Αμεση Δράση ενώ αυτή την ώρα οι Αστυνομικοί ετοιμάζονται να εισβάλουν στο διαμέρισμά.
«Χθες το βράδυ άκουσα τρεις φορές πυροβολισμούς, αλλά μένω σε άλλη οδό και βγήκα έξω να δω τι γίνεται» δήλωσε κάτοικος. Θεωρώντας ότι πρόκειται για κάποιο γλέντι παιδιών, δεν έδωσε σημασία.
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.