Σε κάθειρξη 8 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 27χρονος ράπερ, επειδή κακοποίησε σεξουαλικά μία 16χρονη, με την οποία είχε αναπτύξει επικοινωνία μέσω δημοφιλούς διαδικτυακής εφαρμογής.
Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιασμό ανηλίκου, ενώ τον αθώωσε για την πράξη της παράνομης κατακράτησης. Αποφάσισε δε, να του χορηγήσει το ελαφρυντικό του σύννομου βίου. Μετά την ετυμηγορία των δικαστών επέστρεψε στις φυλακές.
Κατά την κεκλεισμένων των θυρών δίκη, ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχτηκε ότι προχώρησε σε ερωτικές πράξεις με την καταγγέλλουσα, αλλά υποστήριξε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.
Η ανήλικη είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγους της ΕΛ.ΑΣ. όπου επιβεβαίωσε την καταγγελία της.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς