Ηλιούπολη: Ένοχος για trafficking, αθώος για βιασμό της 19χρονης στην Ηλιούπολη ο κατηγορούμενος αστυνομικός
Ένοχος για σωματεμπορία και ο πρώην σύντροφος της 19χρονης - Αθώος ο πατέρας της - Έπεισόδια στο δικαστήριο, όταν μερίδα του ακροατηρίου άκουσε τη λέξη «αθώος», πριν ολοκληρωθεί η ανάγνωση της απόφασης
Επεισόδια και ένταση σημειώθηκαν σήμερα στη δικαστική αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, στη δίκη του αστυνομικού και των συγκατηγορουμένων του για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος 19χρονης και 25χρονης στην Ηλιούπολη.
Συγκεκριμένα, με τη δικαστική απόφαση, ένοχος με οριακή πλειοψηφία (4-3) για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου κρίθηκε ο κατηγορούμενος αστυνομικός. Αντίθετα, δικαστές και ένορκοι αθώωσαν τον κατηγορούμενο από τα αδικήματα του βιασμού σε βάρος της 19χρονης, της εμπορίας ανθρώπου σε βάρος της 25χρονης δεύτερης κοπέλας, της διακίνησης ναρκωτικών και της οπλοφορίας και οπλοχρησίας.
Το δικαστήριο έκρινε επίσης ένοχο τον πρώην σύντροφο της 19χρονης για το αδίκημα της εμπορίας ανθρώπου κατά πλειοψηφία (5-2). Αντίθετα, κατά πλειοψηφία (6-1) κρίθηκε αθώος ο πατέρας της κοπέλας.
Κατα την εκφώνηση, ωστόσο, της απόφασης, προκλήθηκαν σφοδρότατες αντιδράσεις, με το κοινό να φωνάζει «ντροπή σας, σκουπίδια», στο άκουσμα της λέξης «αθώος» και πριν ολοκληρωθεί η ανάγνωση όλης της απόφασης.
Τότε, στη δικαστική αίθουσα εισέβαλαν τα ΜΑΤ, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το ακροατήριο που διαμαρτυρόταν.
Στον διάδρομο έξω από την αίθουσα έπεσαν ακόμη και χημικά.
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.