Θεσσαλονίκη: «Συγγνώμη» ζητά από την Αστυνομία ο Αλγερινός που βούτηξε με τις χειροπέδες στον Θερμαϊκό (βίντεο)

Θεσσαλονίκη: «Συγγνώμη» ζητά από την Αστυνομία ο Αλγερινός που βούτηξε με τις χειροπέδες στον Θερμαϊκό (βίντεο)

Μετανιωμένος εμφανίστηκε ο 22χρονος, ενώ σε βάρος του ασκήθηκε ποινική  δίωξη για αντίσταση, εξύβριση και απείθεια - Βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών - Δείτε βίντεο με τον νεαρό να προσπαθεί να ξεφύγει από τους αστυνομικούς

αλεγριν0ς7289
Υπό την επήρεια ναρκωτικών χαπιών ισχυρίζεται ότι βρισκόταν ο 22χρονος Αλγερινός που βούτηξε με τις χειροπέδες χθες στον Θερμαϊκό  προκειμένου  να αποφύγει τη σύλληψη.

Σε δήλωση του στο GRTimes ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από τους αστυνομικούς και σε όσους έβλαψε με τις πράξεις του.

Το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης -λόγω απουσίας μαρτύρων- για την επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα ήρε την κράτηση του και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.

Θεσσαλονίκη: Δήλωση 22χρονου που βούτηξε στον Θερμαϊκό


Ο 22χρονος, που όπως υποστηρίζει ότι βρίσκεται εδώ και πέντε χρόνια στην Ελλάδα, καθώς και ότι εργάζεται ως κουρέας, κατηγορείται για τρία πλημμελήματα. Συγκεκριμένα η εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για αντίσταση, εξύβριση και απείθεια.

Κλείσιμο
Ο νεαρός ο οποίος ήταν σεσημασμένος για διάφορα αδικήματα, προσπάθησε να αποφύγει τη σύλληψη, όταν οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες και προσπαθούσαν να τον βάλουν στο περιπολικό.

Άρχισε να τρέχει προς τη θάλασσα, ενώ στη συνέχεια βούτηξε στο νερό και συνέχιζε την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του. Στη συνέχεια έπεσαν στη θάλασσα και οι αστυνομικοί  για να τον σώσουν.

Δείτε βίντεο με τον 22χρονο στην προσπάθειά του να διαφύγει:

Αλγερινός βούτηξε με χειροπέδες στον Θερμαϊκό - Η στιγμή που ξεφεύγει από τους αστυνομικούς


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε αγροτική έκταση στη Φωκίδα - Σηκώθηκαν τέσσερα αεροσκάφη

Στα δικαστήρια με τον Κούγια και χαμογελαστός ο Θέμης Αδαμαντίδης

Κλείδωσαν τα παιδιά τους για 20 λεπτά στο αυτοκίνητο, στις Σέρρες, για να φάνε σουβλάκια - Τα έβγαλαν ημιλιπόθυμα λόγω ζέστης οι αστυνομικοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης