Ζάκυνθος: Ξάφρισε 9.000 ευρώ με την κάρτα της εργοδότριάς της

Ζάκυνθος: Ξάφρισε 9.000 ευρώ με την κάρτα της εργοδότριάς της

Έκανε διαδοχικές αναλήψεις συνολικού ύψους 9.380 ευρώ

sidakseis_karta
Επί τέσσερις μήνες άδειαζε συστηματικά τον τραπεζικό λογαριασμό της εργοδότριάς της μια αλλοδαπή, η οποία εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της σε περιοχή της Ζακύνθου, καθώς έπαιρνε κρυφά την κάρτα της, έκανε αναλήψεις και την τοποθετούσε ξανά στη θέση της!

Με τον τρόπο αυτό, έκανε διαδοχικές αναλήψεις συνολικού ύψους 9.380 ευρώ, στο διάστημα από τις 23 Ιουλίου ως τις 22 Νοεμβρίου του 2020 που την απασχολούσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Η γυναίκα δεν αντιλήφθηκε άμεσα τις «αφαιμάξεις» που γίνονταν στον λογαριασμό της, παρά μόνο όταν ζήτησε αναλυτική ενημέρωση από την τράπεζα.

Η αλλοδαπή είχε ήδη φύγει τότε από τη δουλειά της και η ιδιοκτήτρια δεν την υποπτεύθηκε. Αφού κατήγγειλε τις κλοπές, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας ξεκίνησαν έρευνες και η αξιοποίηση των στοιχείων αποκάλυψε ότι δράστιδα ήταν η «μακρυχέρα» οικιακή βοηθός. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

Έκλεψε τσάντα με χρήματα από όχημα

Μέσα σε 24 ώρες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την κλοπή μίας τσάντας που είχε μέσα 350 ευρώ και προσωπικά αντικείμενα μέσα από ένα όχημα που ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Πέλλας, το μεσημέρι της Κυριακής. Από την έρευνα προέκυψε ότι την είχε κλέψει ένας 44χρονος από τη Γεωργία, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η πειθώ το μεγαλύτερο όπλο για να χτιστεί το τείχος ανοσίας - Με φειδώ οι περιορισμοί

Φιλιππίδης: Καταιγισμός στο Twitter για την προφυλάκισή του - «Επίδαυρος οι φυλακές της Τρίπολης»

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για πέντε περιφέρειες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης