Όλα ξεκίνησαν στις 21:30 όταν περιπολικό πήγε στην περιοχή, μετά από αναφορές για συγκέντρωση περίπου 1.000 ατόμων.
Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και καλούσαν από το μεγάφωνο τον κόσμο να διαλυθεί και να επιστρέψει στα σπίτια τους.
Ωστόσο, σημειώθηκε επίθεση με ξύλα και πέτρες με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο περιπολικό.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σ. Μπαλάσκας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΙ, από την επίθεση έσπασαν τα τζάμια του περιπολικού με αποτέλεσμα οι δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν από τα θραύσματα και να μεταφερθούν στο 401 νοσοκομείο.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.