Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Ψάχνουν τη λύση στη Μύκονο - «Ερωτικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Ψάχνουν τη λύση στη Μύκονο - «Ερωτικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές

«Ερωτικό» τρίγωνο βλέπουν οι αρχές πίσω από τη δολοφονία της 45χρονης Ουκρανής μασέρ και ενός φαρμακοποιού - Σήμερα η έκθεση του ιατροδικαστή

loytraki-thima-arthro
«Ερωτικό τρίγωνο» βλέπουν τα στελέχη της ΕΛΑΣ πίσω από την άγρια δολοφονία της 45χρονης γυναίκας μαζί με έναν φαρμακοποιό στο σπίτι της στο Λουτράκι. Σύμφωνα με πληροφορίες ύποπτος θεωρείται πρώην σύντροφος της αλλοδαπής η οποία εργαζόταν ως μασέρ. Ο συγκεκριμένος άνδρας φέρεται να είχε «στενές επαφές» τα τελευταία χρόνια στο «νησί των Ανέμων» καθώς εργαζόταν εκεί περιστασιακά.

Οι ίδιες πληροφορίες επισημαίνουν πως στο ίδιο νησί διαμένει και ο πρώην άντρας της γυναίκας. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημερωσης της Κορίνθου ο πρώην σύζυγος της 45χρονης είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων και ενός καταστήματος, ενώ η κόρη τους σπουδάζει στην Αθήνα.

Παράλληλα οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το παρελθόν του φαρμακοποιού με τον οποίο διατηρούσε σχέση η μασέρ τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες το πρωί αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροτομή στις δύο σορούς από τον ιατροδικαστή Νίκο Κωτακίδη στην υπηρεσία της Κορίνθου. Από την εξέταση αναμένεται να προκύψει -επίσημα- ο τρόπος θανάτου τους και άλλα στοιχεία.

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες το θρίλερ ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς, στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου. Στο σημείο βρέθηκαν γρήγορα δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα. Η φωτιά δεν επεκτάθηκε λόγω της αμεσης παρεμβασης των Πυροσβεστων.

Παρά τις έρευνες στο σημείο από την ΕΛΑΣ δεν εντοπίστηκε κάποιος τραυματίας. Όπως αναφέρει από χθες το loutrakiblog.gr, οι Αστυνομικές Αρχές από την ώρα της πυρκαγιάς αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Δεν μπορούσαν να μπουν όμως στο εξοχικό της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παραγγελία.

Χθες το πρωί ένας άνδρας ο οποίος έμενε δίπλα στο σπίτι της αλλοδαπής είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτά της και ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία έσπευσε για έρευνα. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της 45χρονης βρήκαν την πόρτα κλειδωμένη με αλυσίδα και λουκέτο. Όπως τονίζουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αστυνομικοί του ΑΤ Λουτρακίου μπήκαν περίπου στις 16:15 στο σπίτι της 45χρονης από την Οδησσό της Ουκρανίας. Η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή μέσα σε ένα «λουτρό» αίματος. Αρκετά κοντά της ήταν νεκρός ένας άνδρας ο οποίος επιβεβαιώθηκε πως είναι γνωστός φαρμακοποιός με τον οποίο συζούσε τα τελευταία χρόνια. Τα δυο πτώματά τους έφεραν πολλαπλά, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, χτυπήματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ βρέθηκαν εντελώς γυμνά.

Κλείσιμο
Γείτονες της μίλησαν χθες στο protothema.gr και ανέφεραν πως ήταν ένα «ήσυχο ζευγάρι» που δεν είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.

Δείτε βίντεο: Διπλή δολοφονία στο Λουτράκι: Η ζήλια όπλισε το χέρι του φερόμενου δολοφόνου - πρώην συντρόφου της 45χρονης
Δολοφονία στο Λουτράκι: Η ζήλια όπλισε το χέρι του φερόμενου δολοφόνου- πρώην συντρόφου της 45χρονης



Ειδήσεις σήμερα: 

Ισχυρός σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην Κρήτη

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απαγόρευσε τη συγκέντρωση της Χ.Α.

Κλυδωνισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής»: Ενστάσεις από τους ακαδημαϊκούς, εύσημα από Γιώργο και Ζανέτ Τσίπρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης