Σοκ στον Βόλο: 39χρονος χτύπησε και έσυρε από τα μαλλιά τη 12χρονη κόρη του και την πρώην σύζυγό του

Σοκ στον Βόλο: 39χρονος χτύπησε και έσυρε από τα μαλλιά τη 12χρονη κόρη του και την πρώην σύζυγό του

Στην κόρη του προκάλεσε κακώσεις στο δεξί χέρι - Καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και τριών μηνών

200410094125_domestic_violence_endooikogeneiaki_via
Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για έναν 39χρονο άνδρα από τον Βόλο, ο οποίος χτύπησε τη 12χρονη κόρη του και την πρώην γυναίκα του σέρνοντάς τες από τα μαλλιά και προκαλώντας τους κρανιοεγκεφαλικές και άλλες κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός τους.

Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης κατά του κατηγορούμενου, τη συμπεριφορά του οποίου χαρακτήρισε ακραία αντικοινωνική και τόνισε ότι η ποινή των τεσσάρων ετών και τριών μηνών που του επιβλήθηκε, χωρίς αναστολή και μετατροπή, έχει σκοπό τον σωφρονισμό του και να μάθει να γίνει πιο υπεύθυνος, κάτι που πρέπει να αποδείξει στο ανώτερο Δικαστήριο, καθώς του δόθηκε το δικαίωμα έφεσης που έχει αναστέλλουσα δύναμη και μετά την κατάθεση της οποίας, ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος.

Το επεισόδιο έγινε στο σπίτι του 39χρονου, στοn Βόλο, στις 30 Απριλίου 2019 και ο άνδρας κατηγορούνταν για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση και κρίθηκε ένοχος για τρία από τα τέσσερα αδικήματα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 39χρονος, άρχισε πρώτα να μαλώνει με την 12χρονη κόρη του, την οποία έπιασε από τα μαλλιά, την έσυρε στο πάτωμα, της προκάλεσε κακώσεις στο δεξί χέρι, ενώ με τα χέρια τη χτύπησε στο κεφάλι και στην πλάτη.

Όταν στο σπίτι πήγε η πρώην σύζυγός του, για να δει τι συμβαίνει, επίσης φέρεται να την άρπαξε από τα μαλλιά, να την έσυρε στο πάτωμα τραβώντας την από τα μαλλιά, να την κλώτσησε και να την έριξε στο σώμα του καλοριφέρ, προκαλώντας της κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Επίσης φέρεται να πήρε το σίδερο που κατεβάζουν την τέντα και να την απείλησε.

Η πρώην σύζυγος κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι της τηλεφώνησε η κόρη της κλαίγοντας και όταν πήγε να δει τι συμβαίνει, έπεσε και η ίδια θύμα ξυλοδαρμού από τον κατηγορούμενο, με αποτέλεσμα μάνα και κόρη να καταλήξουν στο Νοσοκομείο.

Κλείσιμο
Ο κατηγορούμενος από την πλευρά του, κατέθεσε ότι μάλωσε με την πρώην σύζυγό του και αρνήθηκε ότι χτύπησε την ανήλικη κόρη του, λέγοντας ότι της επιτέθηκε λεκτικά και με όλα αυτά που έγιναν ίσως να χτύπησε και το παιδί.

Στο Δικαστήριο κατέθεσε και ο ηλικιωμένος πατέρας του κατηγορούμενου, που είπε ότι όλες οι κατηγορίες είναι ψεύτικες, ο γιος του απλώς έσπρωξε την πρώην σύζυγό του, η οποία στη συνέχεια πλαστογράφησε τις ιατρικές βεβαιώσεις για να τον ενοχοποιήσει.

Ο εισαγγελέας έδρας ήταν καταπέλτης κατά του κατηγορούμενου, λέγοντας ότι ο ίδιος προξένησε βαριάς μορφής σωματικές βλάβες στην 12χρονη κόρη του, ενώ για τον ισχυρισμό ότι πλαστογραφήθηκαν οι βεβαιώσεις του Νοσοκομείου, είπε ότι ο ίδιος δεν κατέθεσε μήνυση. Επίσης τον κατηγόρησε για ανευθυνότητα, λέγοντας ότι πήγε τελευταία στιγμή στο Δικαστήριο, χωρίς δικηγόρο, ζήτησε να του οριστεί δικηγόρος για την υπόθεση που χρονολογείται από τον Απρίλιο του 2019 και γενικά ανέφερε ότι η συμπεριφορά του είναι ακραία αντικοινωνική.

Ο εισαγγελέας πρότεινε ενοχή του κατηγορούμενου με φυλάκιση τριών ετών, δύο ετών και 6 μηνών για τις τρεις κατηγορίες, ενώ το Δικαστήριο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 4 ετών και τριών μηνών χωρίς αναστολή και μετατροπή, ενώ, επειδή η ποινή είναι μεγάλη, αποφασίστηκε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Πηγή: magnesianews.gr

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: Συλλογική η ευθύνη μας - Να μην μετακυλίουμε ευθύνες

Παρίσι: Το Rafale που προκάλεσε αναστάτωση είχε λάβει άδεια για να σπάσει το φράγμα του ήχου

Δικαστής διέλυσε γάμο λόγω στυτικής δυσλειτουργίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης