Χάος στην Πειραιώς: Οδηγός έπαθε έμφραγμα - Το φορτηγό του έπεσε σε κατάστημα
Ο άτυχος άνδρας κατέληξε λίγη ώρα αργότερα
UPD:
Κατέληξε ο οδηγός του φορτηγού που προσέκρουσε σε τοίχο καταστήματος στην οδό Πειραιώς.
Κατά πληροφορίες υπέστη έμφραγμα την ώρα που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, να περάσει στο στο αντίθετο ρεύμα και να πέσει με μεγάλη ταχύτητα μέσα στο κατάστημα.
Κλείσιμο
Λόγω της σφοδρής σύγκρουσης έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές στο κατάστημα. Μάλιστα, το φορτηγό χτύπησε και δύο επαγγελματικά φορτηγάκια της εταιρείας.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως η τροχαία. Αυτή την ώρα κλειστή είναι η Πειραιώς και υπάρχει κυκλοφοριακή συμφόρηση στους γύρω δρόμους.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.