Δηλητηρίασαν αδέσποτο στο Μαρούσι

Δηλητηρίασαν αδέσποτο στο Μαρούσι

Ο σκύλος δηλητηριάστηκε από το χέρι κάποιου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος του έδωσε να φάει τροφή με γυαλιά, κάνοντάς τον να ξεψυχήσει με φριχτούς πόνους

Δηλητηρίασαν αδέσποτο στο Μαρούσι
Να πεθαίνει με τον χειρότερο τρόπο, από φόλα, αντίκρυσαν το πρωί της 22ης Ιανουαρίου κάτοικοι και εργαζόμενοι της οδού Αποστόλου Παύλου, στο Μαρούσι, ένας από τους αδέσποτους σκύλους που ζούσε εκεί για πολλά χρόνια. Ο σκύλος δηλητηριάστηκε από το χέρι κάποιου κατοίκου της περιοχής, ο οποίος του έδωσε να φάει τροφή με γυαλιά, κάνοντάς τον να ξεψυχήσει με φριχτούς πόνους.

Ο Μπαλού, όπως τον είχαν ονομάσει, ήταν ένας γέρος ποιμενικός και πολύ φιλικός σκύλος, παρατημένος χρόνια, που ζούσε στην περιοχή του νοσοκομείου Υγεία, πίσω στα Μαρμαράδικα, στην οδό Αποστόλου Παύλου, χωρίς ποτέ να έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.  Ηταν εμβολιασμένος και στειρωμένος από τους ανθρώπους που τον φρόντιζαν.

Κλείσιμο
Μετά το συμβάν ακολούθησε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία πήγε να καταγράψει το συμβάν. Παράλληλα ενημερώθηκε και ο Δήμος Αμαρουσίου. Οι κάτοικοι της περιοχής και οι εργαζόμενοι στις διπλανές εταιρείες παρακαλούν όποιον γνωρίζει κάτι να μη διαστάσει-επώνυμα ή ανώνυμα-να το καταγγείλει.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης