«Βόμβα» Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας

«Βόμβα» Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας

Στο επίπεδο της εφαρμογής έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσουμε - Πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο επιτήρησης για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων καθώς τα επόμενα 3 με 4 χρόνια έχουν τη μεγαλύτερη σημασία - Η Ελλάδα πρέπει να υλοποιήσει μεταρρυθμίσεις τα επόμενα τρία, πέντε ή δέκα χρόνια

«Βόμβα» Κοστέλο: Χρειάζεται πλαίσιο πολυετούς επιτήρησης της Ελλάδας
Σε νέα παρέμβασή του στο Φόρουμ των Δελφών μετά τις 13.00 της Κυριακής ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ντέκλαν Κοστέλο είπε ότι οι νομοθετικές ρυθμίσεις για τις διαρθρωτικές αλλαγές έχουν περάσει από τη Βουλή αλλά πρόσθεσε ότι οι βαθιές αλλαγές, όπως η αντιμετώπιση των κόκκινων δανείων, εκτείνονται σε βάθος ως και 5 ετών.

«Σε επίπεδο της νομοθέτησης μπορεί να είμαστε στο 100% αλλά στο επίπεδο της εφαρμογής έχουμε ακόμα μακρύ δρόμο να διανύσουμε». Στη λογική αυτή ο κ. Κοστέλο είπε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο επιτήρησης για την υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων καθώς όπως τόνισε τα επόμενα 3 με 4 χρόνια έχουν τη μεγαλύτερη σημασία. 

Στη συνέχεια ο εκπρόσωπος της Κομισιόν τόνισε ότι χρειαζόμαστε μια στρατηγική ανάπτυξης που θα περιλαμβάνει τις μεταρρυθμίσεις που θα πρέπει να υλοποιήσει η Ελλάδα τα επόμενα τρία, πέντε ή δέκα χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης