Λοταρία με δώρα 12 εκατ. ευρώ για όσους πληρώνουν με πλαστικό χρήμα υπόσχεται η Παπανάτσιου

Λοταρία με δώρα 12 εκατ. ευρώ για όσους πληρώνουν με πλαστικό χρήμα υπόσχεται η Παπανάτσιου

Οι κληρώσεις θα γίνονται ημερησίως, εβδομαδιαία ή μηνιαία αλλά τα χρηματικά ποσά θα δίνονται ως δυνατότητα αγορών στα καταστήματα που έχουν εγκαταστήσει POS

Λοταρία με δώρα 12 εκατ. ευρώ για όσους πληρώνουν με πλαστικό χρήμα υπόσχεται η Παπανάτσιου
Με κληρώσεις δώρων και χρημάτων, στις οποίες θα μετέχουν όσοι χρησιμοποιούν τραπεζικά μέσα πληρωμών αντί μετρητών, θα επιδιώξει η κυβέρνηση την διάδοση του πλαστικού χρήματος. Οι κληρώσεις θα γίνονται ημερησίως,  εβδομαδιαία ή μηνιαία αλλά τα χρηματικά ποσά θα δίνονται ως δυνατότητα αγορών στα καταστήματα που έχουν εγκαταστήσει POS
.

Όπως ανέφερε μιλώντας την Τρίτη στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο κόκκινο» η υφυπουργός Οικονομικών
Κατερίνα Παπανάτσιου
Κλείσιμο
, μετά την κοινή υπουργική απόφαση η οποία θα εκδοθεί άμεσα και που θα περιγράφει τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις  που θα αναγκαστούν πρώτοι να εγκαταστήσουν συσκευές αποδοχής καρτών POS, θα ακολουθήσει και επόμενη, μέσω της οποίας θα μοιράζονται μετά από κλήρωση, με διάφορες μορφές, 12 εκ. ευρώ κάθε χρόνο σε όσους χρησιμοποιούν πλαστικό χρήμα.

Σε μία από τις μορφές αυτές τουλάχιστον, όπως ανέφερε η ίδια, αν ο πολίτης που κάνει τη συναλλαγή κερδίσει, θα έχει τη δυνατότητα και επιπλέον αγορών, δηλαδή δεν θα παίρνει χρήματα στα χέρια του. 

Από μέρα σε μέρα ή και από ώρα σε ώρα πάντως, αναμένεται και το ΦΕΚ με την πρώτη απόφαση Παπανάτσιου, για τους υπόχρεους πληρωμών  με κάρτες, η οποία ανακοινώθηκε πως υπεγράφη από τις 13 Ιανουαρίου, αλλά δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί στο σύνολό της.

Στην επικείμενη  λοταρία πάντως θα συμμετέχουν και οι «χάρτινες» αποδείξεις που δίνονται αυτή την περίοδο, όπως σημείωσε  η κ. Παπανάτσιου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης