Γ. Βαρδινογιάννης: Βάσιμη η στάση Τσίπρα κατά της διαφθοράς

Γ. Βαρδινογιάννης: Βάσιμη η στάση Τσίπρα κατά της διαφθοράς

Δηλώσεις στο Reuters: «Καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν»

Γ. Βαρδινογιάννης: Βάσιμη η στάση Τσίπρα κατά της διαφθοράς
Δηλώσεις στο πρακτορείο Reuters έκανε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης σχετικά με τις εξελίξεις του ελληνικού ζητήματος και ειδικά για τις κινήσεις του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με αυτές, ο κ. Βαρδινογιάννης είπε πως είναι «βάσιμη η στάση» της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «ενάντια σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα».



Την ίδια ώρα, τόνισε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, επισήμανε: «Η ιδιοκτησία και διαχείριση μίας επιτυχημένης παγκοσμίως επιχείρησης δεν σημαίνει ότι είσαι ολιγάρχης».



Ο κ. Βαρδινογιάννης κατέληξε λέγοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη νέα κυβέρνηση και τόνισε: «Προσωπικά καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης