Μπραντ Πιτ – Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Μπραντ Πιτ – Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Ταραντίνο

Οι δύο μεγάλοι αστέρες του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστήσουν στο «Once Upon a Time in Hollywood» 

Μπραντ Πιτ – Λεονάρντο Ντι Κάπριο μαζί στη νέα ταινία του Ταραντίνο
Είναι γεγονός! Ο Μπραντ Πιτ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα εμφανιστούν μαζί στη μεγάλη οθόνη στη νέα ταινία του Κουεντίν Ταραντίνο. Τέλος στην έντονη φημολογία έβαλε η Sony Pictures η οποία επιβαίωσε ότι οι δύο μεγάλοι σταρ του Χόλιγουντ θα πρωταγωνιστούν στην νέα ταινία του σκηνοθέτη, η οποία έχει τίτλο «Once Upon a Time in Hollywood» και θέμα τον διαβόητο serial killer Τσαρλς Μάνσον.

Ο σκηνοθέτης του Palm Fiction, του Kill Bill και πολλών άλλων ταινιών περιέγραψε τη νέα του ταινία ως «μια ιστορία που λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες το 1969». Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο θα υποδυθεί τον Ρικ Ντάλτον, πρώην τηλεοπτικό αστέρα μιας σειράς γουέστερν, ενώ ο Μπραντ Πιτ θα παίξει τον ρόλο του Κλιφ Μπουθ, τον για χρόνια αντικαταστάτη του.

«Και οι δύο παλεύουν να τα καταφέρουν σε ένα Χόλιγουντ που δεν αναγνωρίζουν πια», εξήγησε ο σκηνοθέτης και συνέχισε: «Ο Ρικ έχει μια πολύ διάσημη γειτόνισσα, την Σάρον Τέιτ». 

Κλείσιμο
Η ταινία ασχολείται με τις δολοφονίες της διαβόητης «οικογένειας Μάνσον», που έγιναν το 1969 όταν ο ηγέτης τους οδήγησε την πιστή του ομάδα στη δολοφονία εννέα ατόμων, ανάμεσά τους και την Σάρον Τέιτ η οποία ήταν σύζυγος του Γαλλο-Πολωνού σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι και τότε ήταν 8 μηνών έγκυος.



«Δουλεύω το σενάριο εδώ και πέντε χρόνια, επίσης έχω περάσει στο Λος Άντζελες το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, μαζί και το 1969, που τότε ήμουν 7 ετών. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αφηγηθώ την ιστορία ενός Λος Άντζελες και ενός Χόλιγουντ που δεν υπάρχει πια. Και δεν θα μπορούσα να είναι πιο χαρούμενος με την ομάδα των Ντι Κάπριο και Πιτ ως Ρικ και Κλιφ», είπε συμπληρωματικά ο Κουέντιν Ταραντίνο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 54χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί ξανά με τον Μπραντ Πιτι το 2009 στην την ταινία «Άδωξοι Μπάσταρδη» και με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το 2012 στο «Ντζάνκο ο Τιμωρός». Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ηθοποιοί θα εμφανιστούν μαζί σε κινηματογραφική ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το «Κάποτε στο Χόλιγουντ» θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 9 Αυγούστου 2019.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης