Sam Mendes: «Το "Spectre" είναι η τελευταία μου ταινία James Bond»

Sam Mendes: «Το "Spectre" είναι η τελευταία μου ταινία James Bond»

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο BBC, ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης, δήλωσε ότι μετά το «Spectre», δεν θα ασχοληθεί ξανά με τον κινηματογραφικό πράκτορα 007

 Sam Mendes: «Το "Spectre" είναι η τελευταία μου ταινία James Bond»
Το «Spectre», η νέα ταινία του James Bond, το τρέιλερ της ταινίας το οποίο μόλις κυκλοφόρησε, θα είναι η τελευταία που φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνοθέτη, Sam Mendes.

Mιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του ΒΒC, ο Mendes  αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με τον κινηματογραφικό πράκτορα 007. Μάλιστα, τόνισε ότι δεν είχε σκοπό να σκηνοθετήσει ούτε το «Spectre» αλλά η μεγάλη επιτυχία της προηγούμενης ταινίας του James Bond,  «Skyfall», τον έπεισε τελικά.

Χρειάστηκαν να περάσουν πέντε χρόνια, για να γυριστούν οι δύο ταινίες και ο Sam Mendes δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω ξανά. Πρέπει να έχεις στην αναμονή, όλα τα υπόλοιπα πράγματα που θέλεις να κάνεις. Είναι μία τεράστια εμπειρία, κάτι που σου αλλάζει τη ζωή. Θα έλεγα, ότι είναι περισσότερο ένας τρόπος ζωής, παρά μία δουλειά».

Κλείσιμο
Τα γυρίσματα της ταινίας «Spectre», πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία, στο Λονδίνο και στο Μεξικό ενώ στην ταινία, συμμετείχαν 1.000 συντελεστές. «Αυτή είναι μεγαλύτερη ταινία από το Skyfall!Γυρίστηκε σε πολλά μέρη. Ηταν ένα τεράστιο έργο»», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης.

Στη υπόθεση της νέας ταινίας, ένα αποκρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του πράκτορα Bond θα τον στείλει στα χνάρια της εξιχνίασης μιας μοχθηρής επιχείρησης. Ενώ η «Μ» πολεμά με τις πολιτικές υπερδυνάμεις, ώστε να κρατήσει ζωντανή την μυστική υπηρεσία, ο James Bond ξεδιπλώνει τα στρώματα της απάτης για να ανακαλύψει την φριχτή αλήθεια που κρύβεται πίσω από το Φάντασμα (Spectre).

Στο φιλμ πρωταγωνιστούν, στο πλευρό του Daniel Graig, οι Christoph Waltz, Lea Seydoux, Andrew Scott, Naomie Harris, Ben Whishaw, Dave Bautista, Monica Bellucci και ο Ralph Fiennes. Η ταινία αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα, στο Λονδίνο, στις 26 Οκτωβρίου.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης