Ο Οιδίπους, ο Χάρης Κόκκινος και ο ...Γιός της Αρετής

Ο Οιδίπους, ο Χάρης Κόκκινος και ο ...Γιός της Αρετής

Γνωρίστε πρόσωπα και προορισμούς της πόλης παρέα με το Citylife

Ο Οιδίπους, ο Χάρης Κόκκινος και ο ...Γιός της Αρετής
Ο Οιδίπους που φτάνει στο άλσος του Κολωνού, στις παρυφές της πόλεως των Αθηνών, ζητώντας φιλοξενία – ένας «ξένος», τυφλός και ρακένδυτος, μετά από δεκαετή περιπλάνηση, μπορεί ίσως να καταλάβει τους πρωταγωνιστές του 2ου βιβλίου της “Τριλογίας της Αθήνας” (με τον αστυνόμο Χάρη Κόκκινο, της Ευτυχίας Γιαννάκη, να επιστρέφει δριμύτερος…) υπό τους ηλεκτρονικούς ήχους του Γιού της Αρετής, και στο βάθος φόντο, οι ευφάνταστες δημιουργίες των παραδοσιακών αργαλειών μιας αστικής οικοτεχνίας. 

Παρακολουθήστε εδώ το Citylife
όπως προβάλλεται στο κανάλι Novalife της Nova

Κλείσιμο

Οιδίπους στην Επίδαυρο

O Δημήτρης Λιγνάδης (στο ρόλο του Ξένου) και η Κόρα Καρβούνη (στο ρόλο της Αντιγόνης) μιλούν στην κάμερα του Citylife για τον σημερινό «Οιδίποδα» και τα μηνύματα του. Ο Σταύρος Τσακίρης έχει την ευθύνη της σκηνοθεσίας ( και μαζί με την Δήμητρα Πετροπούλου, την επεξεργασία κειμένου) στην παράσταση Οιδίπους επί Κολωνώ, την τελευταία τραγωδία του Σοφοκλή. 

Με τον Κώστα Καζάκο στον ομώνυμο ρόλο και μαζί του οι : Δημήτρης Λιγνάδης, Κόρα Καρβούνη, Δημήτρης Ήμελλος, Δημήτρης Λάλος.

Η δεύτερη καριέρα

Τον γνωρίσαμε ως τραγουδιστή του αγγλόφωνου συγκροτήματος “Pop Eye”. Σήμερα, στη σόλο διαδρομή του επέλεξε να γράφει μόνος του τη μουσική και τους στίχους στα νέα τραγούδια του.

Η πρώτη ολοκληρωμένη δουλειά του με ελληνικά τραγούδια είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο

Είμαι εδώ
Μουσική - Στίχοι: Ο Γιος της Αρετής (fb: ogiostisaretis). 

Ο μαγικός κόσμος της υφαντικής τέχνης

Συναντήσαμε την Αναστασία Ξενάκη και τον Πέτρο Χριστοφοράτο, τους δημιουργούς της “Loom%” στο εργαστήρι τους, να υφαίνουν στους αργαλειούς και δέχθηκαν να μας παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Όπως λένε και οι ίδιοι «για μας, η LOOM% δεν είναι ένα ακόμα εργαστήρι υφαντικής. Είναι ένας χώρος έκφρασης για όλους όσοι αναζητούν κάτι μοναδικό, αυθεντικό, σπάνιο και ποιοτικό».

Tip
www.feelourloom.com/

Ο Χάρης Κόκκινος επέστρεψε!

H βραβευμένη συγγραφέας Ευτυχία Γιαννάκη

Βρέθηκε μπροστά στην κάμερα του Citylife για να μιλήσει για το δεύτερο βιβλίο της Τριλογίας της Αθήνας.  

Στη σειρά αστυνομικών μυθιστορημάτων με πρωταγωνιστή τον Αστυνόμο Χάρη Κόκκινο, έχουν εκδοθεί μέχρι στιγμής τα βιβλία “Στο πίσω κάθισμα” (Ίκαρος, 2016) και “Αλκυονίδες μέρες” (Ίκαρος, 2017).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης