Ο Ράμσεϊ γίνεται υπερήρωας της Marvel

Ο Ράμσεϊ γίνεται υπερήρωας της Marvel

Αφού κατάφερε να τον αντιπαθήσει όλο το σύμπαν στο “Game of thrones”, ο Ίβαν Ρίον εντάσσεται στο καστ του “Inhumans”

Ο Ράμσεϊ γίνεται υπερήρωας της Marvel
Όλοι θυμόμαστε την ατάκα του Τζορτζ Μάρτιν
στον
Τζακ Γκλίσον για την ερμηνεία του ως
Τζόφρεϊ
Κλείσιμο
στους πρώτους κύκλους του “Game of thrones”: «Συγχαρητήρια, σε μισεί όλος ο κόσμος». Το να γίνεις μισητός χαρακτήρας στη σειρά του HBO είναι αρκετά εύκολο. Το να ξεπεράσεις όμως σε κακία εκείνο το παρανοϊκό πλάσμα που ανέβηκε μέχρι τον θρόνο του Γουέστερος ήθελε μεγάλη προσπάθεια.

Και αυτό το κατάφερε ο
Ίβαν Ρίον, ο οποίος υποδύθηκε τον Ράμσεϊ Σνόου
(μετέπειτα Μπόλτον). Λίγο τα φριχτά βασανιστήρια στα οποία υπέβαλε τους εχθρούς του (ή και άσχετο κόσμο), λίγο το μάτι που γυάλιζε και λίγο το σατανικό χαμόγελο, ε, όλα αυτά αρκούσαν για να δημιουργήσουν έναν από τους χειρότερους κακούς που πέρασαν ποτέ από τη μικρή οθόνη.

Χάρη στο ταλέντο του, ο Ίβαν έχει γοητεύσει και άλλους παραγωγούς. Σε μία φρέσκια παραγωγή, το “Urban myths” υποδύεται τον Αδόλφο Χίτλερ. Τώρα, όμως, ήρθε να κάνει ένα ακόμα μεγάλο βήμα: να ενταχθεί στο σύμπαν της Marvel. Το Hollywood Reporter ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι ο νεαρός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Inhumans”, στον ρόλο του Maximus. Οι Inhumans είναι άτομα που απέκτησαν υπερδυνάμεις έπειτα από μία σειρά πειραμάτων που έκαναν πάνω τους εξωγήινοι και τώρα ζουν σε μία απομονωμένη κοινωνία, αποκομμένοι από την υπόλοιπη ανθρωπότητα, αλλά ιδιαίτερα εξελιγμένοι τεχνολογικά.



Η σειρά εστιάζει στην ιστορία του βασιλιά των Inhumans, Black Bolt, και της βασιλικής οικογένειας. Ο Maximus είναι αδελφός του βασιλιά και όπως καταλαβαίνετε και από τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί, δεν είναι και το καλύτερο παιδί… Ο Τζεφ Λεμπ, επικεφαλής της Marvel TV σχολίασε για την επιλογή του Ίβαν στο καστ: «Η ικανότητα του Ίβαν να παρουσιάζεται γοητευτικός, κακός και εντελώς απροσδόκητα επικίνδυνος ήταν όλες οι διαφορετικές πλευρές που θέλαμε για να φέρουμε στη ζωή τον χαρακτήρα. […] Ο Maximus είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας: συμπαθητικός, γοητευτικός, τραγικός και κακός την ίδια στιγμή και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έχουμε κάποιον με το σημαντικό ταλέντο του Ίβαν».

Οι Inhumans έχουν ήδη συστηθεί στο κοινό μέσω της συμμετοχής ορισμένων από αυτούς στη σειρά “Agents of S.H.I.E.L.D.”, αν και η σειρά τους δεν θα είναι spinoff της τελευταίας. Η ιστορία τους επρόκειτο να γίνει ταινία και μάλιστα η Marvel είχε κλείσει ημερομηνία πρεμιέρας κάπου μέσα στο 2019. Έκτοτε, όμως, το πρότζεκτ μπήκε στο ράφι. Σε αντίθεση με το τι συνηθίζεται, τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς “Inhumans” θα κάνουν πρεμιέρα σε 1.000 αίθουσες Imax ανά τις Ηνωμένες Πολιτείες την πρώτη Δευτέρα του Σεπτεμβρίου, ανήμερα της αργίας του Labor Day (αντίστοιχης της δικής μας Πρωτομαγιάς). Μετά από δύο εβδομάδες προβολής, η σειρά θα μετακομίσει και επισήμως στο ABC.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης