Ταξιδεύοντας στη χιονισμένη Ευρώπη

Ταξιδεύοντας στη χιονισμένη Ευρώπη

Οι πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείς τον χειμώνα

Ταξιδεύοντας στη χιονισμένη Ευρώπη
Ναι, μπορεί το κρύο κατά την περίοδο των χειμερινών μηνών του έτους να είναι τσουχτερό, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα στην πραγματοποίηση των ταξιδιών μας. Αντιθέτως, θα πρέπει να καταστεί το εφαλτήριο για την ανακάλυψη πανέμορφων τόπων της ηπείρου μας, που έχουν πολλά να μας πουν και να μας δείξουν το χειμώνα.

Παραδοσιακά κεραμιδοσκέπαστα σπίτια, μεγαλοπρεπείς καθολικές εκκλησίες, ελατοδάση, απόκοσμα φρούρια, παγωμένες λίμνες και φυσικά χιόνι, είναι μερικά από τα κύρια στοιχεία του καμβά της χειμωνιάτικης Ευρώπης. Από τη νησιωτική Βρετανία, μέχρι τις χιονισμένες Άλπεις και το βαλκανικό καταφύγιο του Κόμη Δράκουλα στη Ρουμανία, η μεριά αυτή του πλανήτη είναι προικισμένη όσο καμία, φιλοξενώντας στη γη της μερικές από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου.

Στη συνέχεια, θα σας παραθέσουμε μια λίστα από μερικές μαγευτικές πόλεις της Γηραιάς Ηπείρου, που επιβάλλεται να επισκεφτείτε την χειμερινή περίοδο, καθώς η ομορφιά και η γοητεία τους θα σας αποζημιώσουν στο έπακρο για το κρύο που επικρατεί. Οι εικόνες, τα χρώματα και εν γένει η επικρατούσα ατμόσφαιρα, θα σας συνεπάρουν και θα ταξιδέψουν τις σκέψεις σας σε τόπους λευκούς και παραμυθένιους, μέσα από την σαγήνη της γήινης ομορφιάς... Μη χάνετε λοιπόν χρόνο, ετοιμάστε βαλίτσες και ταξιδέψτε!

Κλείσιμο
Bled, Σλοβενία


Broadway, Αγγλία


Chamonix, Γαλλία


Hallstatt, Αυστρία


Reine, Νορβηγία


Rothenburg, Γερμανία


Salzburg Austria


Sibiu, Ρουμανία


Transilvania, Ρουμανία


Κρακοβία, Πολωνία


Πράγα, Τσεχία


Ταλίν, Εσθονία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης