Το «πρέπει» του Περιστερίου
Το «πρέπει» του Περιστερίου
Στο Νο 41 της Αιμ. Βεάκη βρίσκεται το Must All Day Bar, ένας πολύ προσεγμένος χώρος και ένα από τα νεότερα μαγαζιά του πεζόδρομου
UPD:
Ο πεζόδρομος της Αιμ. Βεάκη, στο Περιστέρι, αποτελεί τον πυρήνα της διασκέδασης στην περιοχή, με μερικά από τα ωραιότερα στέκια της Αθήνας - λόγος για τον οποίο συγκεντρώνει κόσμο από πολλές άλλες γωνιές της πόλης.
Στο Νο 41, το Must All Day Bar, ένας πολύ προσεγμένος χώρος, είναι από τα νεότερα μαγαζιά του δρόμου και άρχισε τη λειτουργία του πριν από τέσσερις μήνες. Ο Κωνσταντίνος Ατσόνιος λέει πως έδωσε αγώνα για να πάρει την τελική απόφαση να το ανοίξει μέσα στην κρίση. «Ήθελα αρχικά μια μικρή επένδυση ώστε να έχω κάποια σιγουριά για το ξεκίνημα», εξηγεί. «Οι επιχειρηματίες πρέπει να μην κάνουν απρόσωπα μαγαζιά, να γίνονται φίλοι με τους πελάτες τους και πάνω απ' όλα να φροντίζουν για την ποιότητα». Ο χώρος, που είναι διακοσμημένος με ξύλο, αναφορές στη φύση και τη γη,
ανοίγει στις 9 το πρωί και μένει ανοικτός μέχρι αργά το βράδυ. Διαθέτει επίσης, όπως μαθαίνω, και τον μοναδικό κήπο στον δρόμο όπου το καλοκαίρι σερβίρονται αποκλειστικά κοκτέιλ και που τώρα ανακαινίζεται για την ερχόμενη άνοιξη.
«Τη μουσική την προσαρμόζω ανάλογα με τον κόσμο», συμπληρώνει ο οικοδεσπότης μου, ενώ τονίζει ότι τα κεράσματα «δίνουν και παίρνουν στις παρέες μετά τις 11 το βράδυ. Πρέπει όμως με κάποιο τρόπο να αφυπνίσουμε τους νέους μας, να πατήσουν στα πόδια τους, να ρισκάρουν όσο μπορούν, όπως το κάναμε κι εμείς με προσωπική εργασία». Εξηγεί ότι οφείλουμε, ειδικά στους καιρούς που ζούμε, «να πηγαίνουμε λίγο κόντρα στο μαχαίρι και τότε ο αγώνας θα φέρει κάτι καλό. Όμως να μην κάνουμε επενδύσεις με δανεικά, αλλά όπου πάει η τσέπη μας».
Όσο για τις τιμές του; Μπίρες σε μεγάλη ποικιλία από 4 ευρώ, κρασί από 5 ευρώ, ποτό από 7 και κοκτέιλ από 9 ευρώ. Στα ηχεία παίζεται chill/deep house με σχεδόν καθημερινή εναλλαγή djs. Το μενού διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία σε συνταγές του μαγαζιού, και smoothies από φυσικά φρούτα.
Στο Νο 41, το Must All Day Bar, ένας πολύ προσεγμένος χώρος, είναι από τα νεότερα μαγαζιά του δρόμου και άρχισε τη λειτουργία του πριν από τέσσερις μήνες. Ο Κωνσταντίνος Ατσόνιος λέει πως έδωσε αγώνα για να πάρει την τελική απόφαση να το ανοίξει μέσα στην κρίση. «Ήθελα αρχικά μια μικρή επένδυση ώστε να έχω κάποια σιγουριά για το ξεκίνημα», εξηγεί. «Οι επιχειρηματίες πρέπει να μην κάνουν απρόσωπα μαγαζιά, να γίνονται φίλοι με τους πελάτες τους και πάνω απ' όλα να φροντίζουν για την ποιότητα». Ο χώρος, που είναι διακοσμημένος με ξύλο, αναφορές στη φύση και τη γη,
ανοίγει στις 9 το πρωί και μένει ανοικτός μέχρι αργά το βράδυ. Διαθέτει επίσης, όπως μαθαίνω, και τον μοναδικό κήπο στον δρόμο όπου το καλοκαίρι σερβίρονται αποκλειστικά κοκτέιλ και που τώρα ανακαινίζεται για την ερχόμενη άνοιξη.
«Τη μουσική την προσαρμόζω ανάλογα με τον κόσμο», συμπληρώνει ο οικοδεσπότης μου, ενώ τονίζει ότι τα κεράσματα «δίνουν και παίρνουν στις παρέες μετά τις 11 το βράδυ. Πρέπει όμως με κάποιο τρόπο να αφυπνίσουμε τους νέους μας, να πατήσουν στα πόδια τους, να ρισκάρουν όσο μπορούν, όπως το κάναμε κι εμείς με προσωπική εργασία». Εξηγεί ότι οφείλουμε, ειδικά στους καιρούς που ζούμε, «να πηγαίνουμε λίγο κόντρα στο μαχαίρι και τότε ο αγώνας θα φέρει κάτι καλό. Όμως να μην κάνουμε επενδύσεις με δανεικά, αλλά όπου πάει η τσέπη μας».
Όσο για τις τιμές του; Μπίρες σε μεγάλη ποικιλία από 4 ευρώ, κρασί από 5 ευρώ, ποτό από 7 και κοκτέιλ από 9 ευρώ. Στα ηχεία παίζεται chill/deep house με σχεδόν καθημερινή εναλλαγή djs. Το μενού διαθέτει επίσης μεγάλη ποικιλία σε συνταγές του μαγαζιού, και smoothies από φυσικά φρούτα.
UPD:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα