Απόβαση στην Ευρώπη για το WRX Concept

Απόβαση στην Ευρώπη για το WRX Concept

Απέσπασε διθυραμβικά σχόλια όταν παρουσιάστηκε τον περασμένο Μάρτιο στη Νέα Υόρκη, σχόλια που είχαν χρόνια να ακούσουν οι σχεδιαστές της Subaru.

Αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο πρώην ΥΕΝ
Απόβαση στην Ευρώπη για το WRX Concept
Το πρωτότυπο WRX ετοιμάζεται να κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο στις 10 Σεπτεμβρίου, όταν θα ανοίξει τις πύλες της για τους εκπροσώπους του ειδικού Τύπου η έκθεση της Φρανκφούρτης. Από αυτό θα προκύψει το επόμενο Impreza WRX, το οποίο θα κυκλοφορήσει εντός του 2014.

Καμουφλαρισμένα αυτοκίνητα έχουν εντοπιστεί εδώ και μήνες να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης και – δυστυχώς – η αίσθηση είναι ότι ελάχιστες λεπτομέρειες του WRX concept θα περάσουν στο μοντέλο παραγωγής. Μακάρι να διαψευστούμε και η τελική μορφή του νέου Impreza WRX να είναι κοντά σε αυτή του πρωτότυπου.

Το WRX Concept εκπέμπει… αγριάδα χάρη στα εντυπωσιακά φώτα, την εξάγωνη γρίλια, το άνοιγμα στο καπό, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα και τη διπλή απόληξη της εξάτμισης σε κάθε πλευρά του διαχύτη. Το αμάξωμα έχει μήκος 4,52 m, πλάτος 1,89 και ύψος 1,39 m, ενώ το μεταξόνιό του αγγίζει τα 2,76 m. Οι μεγάλοι τροχοί των 20 ιντσών πατούν σε ελαστικά διαστάσεων 245/40 της Dunlop. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η κορυφαία έκδοση του επόμενου Impreza θα κάνει την εμφάνισή της τον Μάρτιο του 2014 στη Γενεύη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης