Kαλοκαιρινή προσφορά POS από τη VivaWallet!

Kαλοκαιρινή προσφορά POS από τη VivaWallet!

Χρεώσεις 20% χαμηλότερες από τις τράπεζες και συσκευή εντελώς δωρεάν, έως 31 Ιουλίου.

Kαλοκαιρινή προσφορά POS από τη VivaWallet!
H VivaWallet  (www.vivawallet.com
) προσφέρει αυτό το καλοκαίρι το  VivaWallet POS με χρεώσεις 20% χαμηλότερες από τις αντίστοιχες των τραπεζών και διαθέτει την τερματική συσκευή εντελώς δωρεάν. Η προσφορά είναι διαθέσιμη έως τις 31 Ιουλίου.

Το VivaWallet POS, προσφέρεται σε διαφορετικές επιτραπέζιες ή φορητές συσκευές που διασφαλίζουν γρήγορες και ασφαλείς συναλλαγές, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης:

Κλείσιμο
1.    Η κλασική επιτραπέζια συσκευή ταμείου, Countertop POS, είναι ιδανική για επιχειρήσεις όπως καταστήματα, γραφεία, ιατρεία, ξενοδοχεία κλπ.

2.    Η φορητή συσκευή Mobile POS είναι κατάλληλη για ελεύθερους επαγγελματίες, ταξί, τεχνίτες, διανομείς κλπ.

3.    H πιο ευέλικτη ασύρματη συσκευή Wireless POS διευκολύνει εστιατόρια, καφετέριες, λαϊκές αγορές κλπ.

Η υπηρεσία είναι η μόνη που προσφέρει τη δυνατότητα για άμεση εκκαθάριση των χρημάτων τη στιγμή της πώλησης και επιτρέπει άτοκες δόσεις για κάθε αγορά. Ο χρόνος αποστολής των συσκευών είναι μέσα σε 1 ημέρα από την παραγγελία και ενεργοποιούνται αμέσως.

Η διάθεση των συσκευών γίνεται online στη διεύθυνση https://www.vivawallet.com/el-gr/business/viva-wallet-pos, τηλεφωνικά στο 13855 ή στα καταστήματα Public, Wind, Media Markt και Cyta Stores.

Τέλος, για όσους επιθυμούν να χρεώνουν κάρτες, αλλά θέλουν να το κάνουν από το κινητό τους τηλέφωνο, η Viva Wallet, για 1η φορά στην Ελλάδα δίνει τη δυνατότητα σε όλους να χρεώνουν κάρτες ακόμη και χωρίς POS. Με την υπηρεσία FreePOS (www.freepos.gr) οποιοσδήποτε, Ιδιώτης ή Επαγγελματίας, μπορεί εύκολα και με ασφάλεια να χρεώνει κάρτες από το κινητό του.

Με τις 2 αυτές λύσεις, VivaWallet POS και FreePOS, η Viva Wallet παρέχει σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις την πληρέστερη πλατφόρμα λύσεων για χρεώσεις καρτών στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης