Emma Stone- Andrew Garfield: Μία ημέρα με τους πρωταγωνιστές του νέου Spider-man!

Emma Stone- Andrew Garfield: Μία ημέρα με τους πρωταγωνιστές του νέου Spider-man!

Το ελληνικό People βρέθηκε στην πρεμιέρα του The Amazing Spider-Man 2 στο Παρίσι, το οποίο κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την 1η Μαΐου, και μίλησε με το ταλαντούχο πρωταγωνιστικό δίδυμο, Andrew Garfield και Emma Stone, αλλά και με τον Jamie Foxx.

Emma Stone- Andrew Garfield: Μία ημέρα με τους πρωταγωνιστές του νέου Spider-man!
Η χαλαρή συζήτηση με τον Jamie Foxx για τα «προβλήματα» που προκάλεσε στα γυρίσματα το μέγεθος της... ανατομίας του (έπρεπε να βρεθεί τρόπος να φαίνεται μικρότερος ο καβάλος), η εξωπραγματική νεραϊδίσια ομορφιά της Emma Stone, η ιδιαίτερη σημασία του –σχεδιασμένου από τον Paul McCartney– τατού που έχει στο χέρι της και, τέλος, ο «τρόμος» στα μάτια του Andrew Garfield όταν τον ρώτησα αν φοβάται μήπως καθίσω πάνω του (εγώ είμαι 120 κιλά και εκείνος είχε δηλώσει ότι, στα 14 του, είχε μια τραυματική εμπειρία όταν κάθισε πάνω του ο χοντρός καθηγητής γυμναστικής του) ήταν τα προσωπικά μου highlights από ένα Σαββατοκύριακο στο Παρίσι (το People ήταν ένα από τα δύο μόλις ελληνικά ΜΜΕ που παρευρέθηκαν), το οποίο ξεκίνησε με πριβέ 3D προβολή του The Amazing Spider-Man 2, σε έναν εστέτ κινηματογράφο δίπλα στη λεωφόρο Champs-Elysées, και συνεχίστηκε, την επόμενη μέρα, με συνεντεύξεις με όλους τους συντελεστές στις σουίτες του πολυτελούς Four Seasons Hotel George V.


Κλείσιμο

Πρόκειται για το εξαιρετικό (όντως, δεν το λέμε από «υποχρέωση») σίκουελ του blockbuster του 2012, με το ίδιο πρωταγωνιστικό δίδυμο (Andrew Garfield, Emma Stone), τον ίδιο ταλαντούχο σκηνοθέτη με «είδικευση» στα θέματα καρδιάς και ένα εντελώς νέο τρίο «κακών», που περιλαμβάνει το βραβευμένο με Όσκαρ Jamie Foxx ως Electro (ο «άρχοντας» της ηλεκτρικής ενέργειας), το βραβευμένο με Όσκαρ Paul Giamatti ως τον ασταμάτητο The Rhino και τον ανερχόμενο 28άχρονο Dane DeHaan, με τα χαρακτηριστικά «σαν λέιζερ» μπλε μάτια, ως Green Goblin. Αν και, στο επίκεντρο της ιστορίας, αυτό που αποτελεί την καρδιά του The Amazing Spider-Man 2 (αναλυτική κριτική της ταινίας θα ακολουθήσει στο επόμενο τεύχος) είναι η ιστορία αγάπης μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών (που, αν και δεν το παραδέχονται δημόσια, Stone και Garfield είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι και στη ζωή). Και, φυσικά, η τρομακτική χημεία μεταξύ τους, την οποία οι παραγωγοί, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσαν, εύστοχα χαρακτήρισαν ως «κάτι που βλέπεις να συμβαίνει μια-δυο φορές σε κάθε γενιά» και την οποία σύγκριναν με την αντίστοιχη μεταξύ των Katharine Hepburn και Spencer Tracy. Χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι οι σκηνές δράσης μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα – ξεκινώντας από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Spider-Man και τον Electro στη νεοϋορκέζικη Times Square, που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.



Ο Jamie Foxx, γεννημένος διασκεδαστής (στο σχολείο η δασκάλα επιβράβευε τα άλλα παιδιά όταν ήταν καλά με το να τον αφήνουν να τους λέει αστεία) και πιο ωραίος και γυμνασμένος από κοντά από ό,τι θα φανταζόσουν, μοιάζει να απολαμβάνει κάθε στιγμή και είναι ο πιο χαλαρός από όλους, χαμογελώντας διάπλατα, πίνοντας Evian (καθένας μας είχε μπροστά του μισόλιτρο μπουκάλι και ποτήρι) κατευθείαν από το μπουκάλι και βάζοντάς με να ακούσω από το κινητό του τα πρώτα δοκιμαστικά που έκανε προκειμένου να βρει τη φωνή του Electro. Την ίδια ώρα ο Andrew Garfield, σαφώς πιο «καλλιτεχνική» φύση, σκιτσάρει μανιωδώς στο μπλοκάκι που υπάρχει μπροστά του, προκειμένου, όπως μου εξηγεί, να συγκεντρωθεί για να μου απαντήσει συγκροτημένα. Όσον αφορά την Emma Stone, πιο αδύνατη στην πραγματικότητα από ό,τι φαίνεται στη μεγάλη οθόνη, με αλαβάστρινη επιδερμίδα που θυμίζει γαλαζοαίματη άλλης εποχής και τεράστια πράσινα μάτια, απλά κοιτάζει συνειδητά τον κάθε δημοσιογράφο στα μάτια, αρνείται ευγενικά να απαντήσει σε ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και είναι αυτοσαρκαστική και απρόσμενα αστεία. Ναι, πρόκειται για μια γυναίκα που αξίζει να ερωτευτείς και για την οποία αξίζει να πολεμήσεις. Εγώ, εσύ και, πάνω από όλα, ο Spider-Man.









Διαβάστε περισσότερα στο PEOPLE που κυκλοφορεί μαζί με το ΘΕΜΑ.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης