Μυστήριο το πώς γέμισε καπνούς το τούνελ της Μάγχης

Μυστήριο το πώς γέμισε καπνούς το τούνελ της Μάγχης

Ανεστάλησαν για όλη την ημέρα τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών Eurostar - Άλλοι μιλούν για ένα φορτηγό που έπιασε φωτιά και άλλοι για ενεργοποίηση ενός ανιχνευτή διοξειδίου του άνθρακα

Μυστήριο το πώς γέμισε καπνούς το τούνελ της Μάγχης
Το κλείσιμο για όλη την ημέρα της σήραγγας της Μάγχης που συνδέει το Ηνωμένο Βασίλειο με τη Γαλλία ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία μετά τον καπνό που εντοπίστηκε στο βόρειο τμήμα του τούνελ.

Για το λόγο αυτό ανεστάλησαν όλα τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών Eurostar που θα περνούσαν από το τούνελ και τα τρένα επέστρεψαν στον προορισμό τους.

Κλείσιμο
Πληροφορίες από τη Βρετανία αναφέρουν ότι το συμβάν οφείλεται σε φωτιά που εκδηλώθηκε σε φορτηγό στην γαλλική πλευρά του τούνελ. Εκπρόσωπος της Eurostar, ωστόσο, δήλωσε ότι απλά ενεργοποιήθηκε ένας ανιχνευτής διοξειδίου χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη αυτό.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι η φωτιά εκδηλώθηκε σε συρμό που μετέφερε τριάντα φορτηγά και για το λόγο αυτό χρειάστηκε να απομακρυνθούν 32 οδηγοί.

Στην ιστοσελίδα της Eurostar αναρτήθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να εκτελέσουμε άλλα δρομολόγια για σήμερα καθώς το Eurotunnel έκλεισε μετά από καπνό που ανιχνεύθηκε στο βόρειο τούνελ. Αν έχετε προγραμματίσει ταξίδι για σήμερα, σας συμβουλεύουμε να αναβάλετε το ταξίδι και να μην προσέλθετε στο σταθμό».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης