Ρωσία: Αρμένιος άνοιξε πυρ κατά της τουρκικής πρεσβείας στη Μόσχα
Δράστης ένας 43χρονος αρμένιος επιχειρηματίας - Συνελήφθη αλλά δεν έδωσε καμία εξήγηση για την πράξη του
Πυρ κατά του κτιρίου της τουρκικής πρεσβείας στη Μόσχα άνοιξε ένας οπλισμένος με καραμπίνα άντρας το πρωί της Δευτέρας.
Όπως αποδείχθηκε δράστης είναι ένας 43χρονος επιχειρηματίας από την Αρμενία, ο οποίος δεν έδωσε καμία εξήγηση για την πράξη του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία από την επίθεση δεν τραυματίστηκε κανείς καθώς ο άνδρας πυροβόλησε κατά του θυρεού.
Η Τουρκία και η Αρμενία δεν διατηρούν διπλωματικές σχέσεις μεταξύ τους, εξαιτίας της πλήρους διαφωνίας τους για τον γενοκτονικό χαρακτήρα του διωγμού των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία το 1915. Μια απόπειρα για την έναρξη μιας διαδικασίας συμφιλίωσης ανάμεσα στις δύο χώρες, το 2009, δεν έφερε αποτέλεσμα.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.