Ο βασιλιάς στον θρόνο του: Στον Μπολτ η κούρσα της χρονιάς!
Προσκυνήστε τον βασιλιά! Ο Μπολτ αμφισβητήθηκε, αλλά την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον καλό του εαυτό και επικράτησε του Γκάτλιν στo... νήμα (9.79 έναντι 9.80) στην κούρσα της χρονιάς!
Έπειτα από μια συναρπαστική κούρσα στον τελικό των 100 μέτρων ο Γιουσέιν Μπολτ κέρδισε την επική μονομαχία με τον Τζάστιν Γκάτλιν και αναδείχθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο Πεκίνο!
Και τα κατάφερε σε μια σεζόν που έδωσε δικαιώματα. Αμφισβητήθηκε, το φαβορί στα χαρτιά τουλάχιστον ήταν ο Γκάτλιν, αλλά την κατάλληλη στιγμή βρήκε τον καλό του εαυτό και έδωσε απαντήσεις στους επικριτές του.
Σχεδόν αψεγάδιαστος, με σωστή αντίδραση στην εκκίνηση, πήρε τα ηνία και επικράτησε στο... νήμα με χρόνο 9.79 έναντι 9.80 του Αμερικανού στην κούρσα της χρονιάς και μια από τις καλύτερες όλων των εποχών σε κατοστάρι.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς