Μεγάλο «διπλό» του Εργοτέλη στα Πηγάδια

Μεγάλο «διπλό» του Εργοτέλη στα Πηγάδια

Τον έλεγαν ετοιμοθάνατο! Ο Εργοτέλης όμως θα παλέψει μέχρι τέλους για την… ανάστασή του αφού με το μεγάλο «διπλό» στα Πηγάδια (1-0 την Ξάνθη με πέναλτι του Τζίλας) διατήρησε τις ελπίδες για παραμονή

Μεγάλο «διπλό» του Εργοτέλη στα Πηγάδια
Δεν καταθέτει τα όπλα με τίποτα ο Εργοτέλης! Με κρητικό «τσαγανό» οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη πέρασαν από την Ξάνθη, 1-0, και διατήρησαν τις λιγοστές ελπίδες τους για παραμονή στην Σούπερ Λίγκα. 

Έχοντας ως σαφή προτεραιότητα την διαφύλαξη του «μηδέν», οι φιλοξενούμενοι μπλόκαραν τους Ακρίτες στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έκαναν τη «ζημιά». Ο Παπάζογλου έκανε το λάθος στο 66’, ο Σιδηρόπουλος έδειξε –σωστά- την «άσπρη βούλα» και δεύτερη κίτρινη, με τον Τζίλας να μην χαρίζεται στον Κυριακίδη και να δίνει στην ομάδα του την δεύτερη σερί της νίκη. 

Το ματς:

Κλείσιμο
Ελαφρώς καλύτερο ξεκίνημα για την Ξάνθη στο παιχνίδι. Οι Ακρίτες είχαν την μπάλα στα πόδια τους, όμως δεν μπορούσαν να πλησιάσουν με ευκολία την εστία του Σαράνοφ, καθώς τους έλειψε η τελική πάσα. Ο Εργοτέλης από την μεριά του, μπορεί να έκλεισε σωστά τους χώρους όμως ήταν παντελώς ακίνδυνος επιθετικά και το πρώτο 20λεπτο πέρασε χωρίς φάσεις στα Πηγάδια. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης