Στην εκπληκτική ιστορία της από καταβολής Premier League, σε σύνολο 853 αγώνων, ποτέ της δεν ηττήθηκε, ενώ είχε προηγηθεί με δύο γκολ διαφορά. Αυτό το στατιστικό καθιστά λοιπόν μοναδική και ντροπιαστική την ασήκωτη ήττα της Γιουνάιτεντ στο «Κινγκ Πάουερ».
Τη στιγμή που στο 57' ο Ερέρα πετύχαινε με όμορφο τακουνάκι το 1-3 υπέρ των Κόκκινων Διαβόλων, ούτε καν ο κορυφαίος παραμυθάς Χανς Κρίστιαν Αντερσεν θα μπορούσε να φανταστεί το τι θα ακολουθούσε στα επόμενα 21 λεπτά.
Η Λέστερ με μυθική αντεπίθεση, εξέθεσε ανεπανόρθωτα το 3-5-2 του Φαν Χάαλ και την αμυντική διάθεση της ομάδας του, βάζοντας τέσσερα γκολ και παίρνοντας μία ανεπανάληπτη νίκη με 5-3.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης