Την άμεση επιστροφή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και την καθιέρωσή του στην Εθνική Ελλάδας έθεσε ως προσωπικούς του στόχους ο Πέτρος Μάνταλος, μιλώντας σε κυριακάτικη εφημερίδα
Την περασμένη Κυριακή ο Πέτρος Μάνταλος μπήκε σε μία ξεχωριστή κατηγορία ποδοσφαιριστών που έχουν κάνει ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, ο 23χρονος μεσοεπιθετικός κατάφερε να γίνει ένας από τους λίγους παίκτες που φόρεσε απευθείας τη φανέλα με το εθνόσημο, αγωνιζόμενος στη Β’ Εθνική.
Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν για τον διεθνή άσο, αφού για εκείνον προέχει πρώτα από όλα να βοηθήσει την ΑΕΚ στην προσπάθειά της να επιστρέψει άμεσα στη Σούπερ Λίγκα και στη συνέχει να καταφέρει να καθιερωθεί στη «γαλανόλευκη».
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.