Αναστασίου: Θα τους κάνουμε τη ζωή δύσκολη το Σάββατο
Η ομάδα του έχει πάρει ψυχολογία, στους παίκτες του πιστεύει πολύ, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον κόσμο του και γι' αυτούς τους λόγους ο Γιάννης Αναστασίου είναι αισιόδοξος για το ντέρμπι
Ο Γιάννης Αναστασίου πιστεύει πολύ στους παίκτες του και το επανέλαβε. Έτσι, με την ψυχολογία που έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός από τις δύο σερί νίκες επί του Εργοτέλη και βάσει της διάθεσης που δείχνουν οι "πράσινοι", ο Έλληνας τεχνικός είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Αφού λοιπόν -λογικά- δεν αποκάλυψε τις κινήσεις-ματ που ετοιμάζεται να κάνει το Σάββατο, αφού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον... αντίπαλό του στον πάγκο, τον Μίτσελ κι αφού είπε πως υπάρχει... ζωή και μετά το ντέρμπι, έκανε κάλεσμα στον κόσμο του τριφυλλιού να δείξει κόσμια συμπεριφορά στη Λεωφόρο, να στηρίξει την ομάδα και να μην υπάρξουν ακρότητες.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.