Άρης, να… γουστάρεις

Άρης, να… γουστάρεις

Εντυπωσιακός ο νεανικός Άρης του Βαγγέλη Αγγέλου, πέρασε με 66-58 από τη Δράμα απέναντι στον ΚΑΟΔ και απέδειξε πως η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν ήταν τυχαία

Χιλιάδες καταγγελίες για νοθεία στις αφγανικές εκλογές
Άρης, να… γουστάρεις

Χωρίς ξένο, αλλά με πολλά ταλαντούχα παιδιά και αξιόλογους παίκτες με εμπειρία, ο Άρης κερδίζει τις εντυπώσεις. Μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία για το Κύπελλο, η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου πέρασε με 66-58 από τη Δράμα κόντρα στον ΚΑΟΔ για την πρεμιέρα της Α1. Πρώτος σκόρερ ο Μιχάλης Πελεκάνος με 15 πόντους, σημαντική συμβολή από τους μικρούς της ομάδας. 

Κλείσιμο
Το ματς 

Ο Άρης πέτυχε τους πρώτους πέντε πόντους του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι γρήγορα ισορρόπησαν και με ένα επί μέρους σκορ 10-2 πήραν το προβάδισμα (10-7), που έφτασε και στο +5 (14-9). Οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο του Γκίκα πέρασαν μπροστά (16-17), για να απαντήσουν οι Δραμινοί με έξι πόντους (22-17). Πελεκάνος και Μποχωρίδης βοήθησαν τον Άρη να τρέξει ένα σερί 9-0 (22-26), αλλά η συνέχεια ανήκε στις… άμυνες και τον Χρυσικόπουλο, ο οποίος με επτά πόντους οδήγησε τους γηπεδούχους με προβάδισμα πέντε πόντων στο ημίχρονο, 33-28. 

Διαβάστε περισσότερα από το sport-fm.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης