Κλείνει τις μεταγραφές του ο Ολυμπιακός. Ο «εκλεκτός» για την θέση του αμυντικού χαφ είναι ο Ντελβέν Ντινγκά. Πρόκειται για τον 25χρονο άσο από το Κονγκό, ο οποίος ανήκει στην Μονακό. Την περσινή σεζόν είχε συνολικά 25 συμμετοχές με τους Μονεγάσκους στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Οσέρ.
Πρόκειται για εισήγηση του Κριστιάν Καρεμπέ που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της χώρας του και θεωρεί πως ο Ντινγκά μπορεί να καλύψει επάξια την θέση του «εξαριού» στους νταμπλούχους Ελλάδας.
Οι εξελίξεις στην υπόθεσή του αναμένονται άμεσα. Κι αυτό γιατί ήδη άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» βρίσκονται στο Πριγκιπάτο, ελέω και της κλήρωσης για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου είχαν απευθείας επαφή με την διοίκηση της Μονακό και προχώρησαν την υπόθεση. Δεν είναι απίθανο αν το deal ολοκληρωθεί πριν το Σαββατοκύριακο.
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση