Ολυμπιακός: Κινείται για δύο μέσους

Ολυμπιακός: Κινείται για δύο μέσους

Σύντομα εξελίξεις στο θέμα της ενίσχυσης της μεσαίας γραμμής - Στην Ολλανδία γράφουν για επαφές με τον Άγιαξ για τον Ενόχ - Τι γίνεται με Τραορέ, Ντιόπ και τους άλλους στόχους

 Ισχυρός σεισμός στην Ιαπωνία
Ολυμπιακός: Κινείται για δύο μέσους
Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό η περαιτέρω ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε δώσει εντολή να μην υπάρξει καμία επαφή μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ανήκει πλέον στο παρελθόν και απομένει μία εβδομάδα στους Πειραιώτες να κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Κλείσιμο
Μετά την πώληση του Φέισα στην Μπενφίκα, θεωρείται δεδομένο ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα πάρουν δύο παίκτες για τη μεσαία τους γραμμή.

Με το που έληξε το παιχνίδι στο «Καραϊσκάκη» ο κ. Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έφυγαν αμέσως από το γήπεδο, κάτι που φανερώνει πως θέλουν να τρέξουν άμεσα τις εξελίξεις που αφορούν την ενίσχυση της ομάδας.

Χθεσινοβραδινό δημοσίευμα της ολλανδικής «Telegraaf» ανέφερε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άγιαξ για τον Εγιόνγκ Ενόχ.

Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό και περίμενε στο ακουστικό του κάποια ενημέρωση από τους «ερυθρόλευκους».

Την συγκεκριμένη υπόθεση φέρεται να έχει αναλάβει ο μάνατζερ του Βάις, Μίνο Ραϊόλα. Μάλιστα, στην Ολλανδία υποστηρίζουν πως δεν αποκλείεται ακόμη σήμερα να σημειωθούν εξελίξεις σε αυτό το θέμα.

Παράλληλα, στο Λιμάνι ασχολούνται «ζεστά» με τις περιπτώσεις του Ντιόπ, ο οποίος πιέζει την Λεβάντε να ζητήσει λιγότερα χρήματα, και με τον Τραορέ της Μίλαν, το μέλλον του οποίου θα ξεκαθαρίσει μέσα στην ημέρα.

Από εκεί και πέρα έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Από τον Κροάτη Βουκόγεβιτς μέχρι τον Φλαμινί, ενώ στη Γαλλία περιμένουν νέο μπάσιμο του Ολυμπιακού για τον Γιαταμπαρέ της Μπαστιά. Το μόνο σίγουρο είναι πως σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις που θα αφορούν την ενίσχυση της ομάδας.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης