Σε εξέλιξη η συνάντηση Σαμαρά - Παυλόπουλου

Σε εξέλιξη η συνάντηση Σαμαρά - Παυλόπουλου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στις 14:00, θα υποδεχθεί και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη

Σε εξέλιξη η συνάντηση Σαμαρά - Παυλόπουλου
Στο Προεδρικό Μέγαρο έφτασε στις 13:00 ο πρώην πρωθυπουργός κι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, για προγραμματισμένη συνάντησή του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκοπή Παυλόπουλο.

Ο κ. Σαμαράς εισήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο με το αυτοκίνητο και δεν έκανε δηλώσεις στους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, που τον περίμεναν έξω από αυτό.



Ανάμεσα στα θέματα που αναμένεται να συζητηθούν είναι η απόφαση της κυβέρνησης να διενεργήσει δημοψήφισμα για την αποδοχή ή μη της πρότασης των δανειστών και η χθεσινή άρνηση του Eurogroup να παρατείνει το πρόγραμμα υποστήριξης της Ελλάδας.
Κλείσιμο

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει συνομιλήσει ήδη με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, ο οποίος -σύμφωνα με πηγές από το Προεδρικό Μέγαρο-
επικοινώνησε μαζί του το Σάββατο, προτού εκδόσει την ανακοίνωση με την οποία χαρακτήριζε «άφρονα» την επιλογή του δημοψηφίσματος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με τον κ. Σαμάρα, ο κ. Παυλόπουλος θα υποδεχθεί στις 14:00 και τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης