Κουμουτσάκος: «Πρόκληση» η πρόσκληση Νταβούτογλου σε Σαμαρά για τσάι στην Κύπρο

Κουμουτσάκος: «Πρόκληση» η πρόσκληση Νταβούτογλου σε Σαμαρά για τσάι στην Κύπρο

Διευκρινίζει πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αντώνης Σαμαράς δεν θα κάνει δεκτή την πρόσκληση του κ. Νταβούτογλου για... τσάι στην Κύπρο

Κουμουτσάκος: «Πρόκληση» η πρόσκληση Νταβούτογλου σε Σαμαρά για τσάι στην Κύπρο
«Πρόκληση» χαρακτήρισε ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, την πρόσκληση του Τούρκου πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου προς τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, να πιούνε μαζί τσάι στη νότια Κύπρο - όπως χαρακτηριστικά είπε- και μετά να πάνε και μία... βόλτα στη βόρεια Κύπρο.

Ο γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, εμμέσως πλην σαφώς διευκρινίζει πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας κ. Αντώνης Σαμαράς δεν θα κάνει δεκτή την πρόσκληση του κ. Νταβούτογλου για... τσάι στην Κύπρο.

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου κατά τη συνέντευξη Τύπου που έδωσε από κοινού με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Ντερβίς Έρογλου, στην παράνομη επίσκεψη που πραγματοποίησε στα κατεχόμενα δήλωσε συγκεκριμένα: «Αν ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι έτοιμος, μπορούμε να πάμε μαζί στη νότια Κύπρο, να πιούμε ένα τσάι μαζί και να κουβεντιάσουμε. Μετά μπορούμε να πάμε στη βόρεια πλευρά» είπε ο κ. Νταβούτογλου.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης