Τζιτζικώστας: Κεφάλαιο για τη χώρα ο Κώστας Καραμανλής

Τζιτζικώστας: Κεφάλαιο για τη χώρα ο Κώστας Καραμανλής

Για την ψυχρή χειραψία που είχε με τον πρωθυπουργό δήλωσε πως: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στη θεσμική σχέση ανάμεσα σε έναν πρωθυπουργό και σε έναν περιφερειάρχη μπορεί να μπαίνουν ζητήματα προσωπικής πικρίας»

Τζιτζικώστας: Κεφάλαιο για τη χώρα ο Κώστας Καραμανλής
Για τις χειραψίες που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, στην τελετή εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ, το περασμένο Σάββατο, ρώτησε δημοσιογράφος τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, στη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, αμέσως μετά τη συνάντηση που είχαν.

Όταν του επισήμανε ότι η χειραψία με τον κ. Σαμαρά φάνηκε σχετικά ψυχρή και με τον κ. Καραμανλή πολύ θερμή ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι στη θεσμική σχέση ανάμεσα σε έναν πρωθυπουργό και σε έναν περιφερειάρχη μπορεί να μπαίνουν ζητήματα προσωπικής πικρίας ή θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Χάρηκα πράγματι για τη συνάντηση με τον Κώστα Καραμανλή. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ ιδιαίτερα και ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι αποτελεί κεφάλαιο για τη χώρα και την ευρύτερη κεντροδεξιά και, μάλιστα, σε ρόλο όχι τιμητικής αποστρατείας, όπως κάποιοι θα ήθελαν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης