Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει δισκογραφικά, μετά από μια χρήσιμη περίοδο περισυλλογής, επιχειρώντας μια μουσική και ερμηνευτική στροφή.
Στο νέο τραγούδι του «Θα Χαθώ Πριν Φύγω» σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και ενορχήστρωση του γνωστού για τη μουσική του ποιότητα Χρυσόστομου Μουράτογλου, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ακούγεται διακριτικός αλλά βαθύς, χαμηλότονος αλλά συγκινητικός, διαχρονικός και μουσικά επίκαιρος ταυτόχρονα.
Το τραγούδι «Θα χαθώ πριν φύγω» είναι το πρώτο δείγμα από το επόμενο άλμπουμ του Μιχάλη Χατζηγιάννη που θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music τον Μάρτιο του 2016.
Με μόττο το «Unwrap Your Style» και χιλιάδες νέους κωδικούς από τις χειμερινές συλλογές, το κατάστημα Sneaker Cage στο The Mall Athens αποτελεί κορυφαίο προορισμό για athleisure εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν το στυλ για την άνεση.
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.