Στην πρεμιέρα της εκπομπής «Το πρωινό» μίλησε η Καλομοίρα η οποία βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα για περίπου δύο χρόνια. Η τραγουδίστρια μάλιστα μας σύστησε τα αγοράκια της και το χαμόγελο της ήταν ζωγραφισμένο στα χείλη της καθόλη την διάρκεια της σύνδεσης. Η ίδια δήλωσε πως μετά τον ερχομό των παιδιών της έχει μάθει να μαγειρεύει και έχει μπει όλη η καθημερινότητα της σε πρόγραμμα.
«Μου αρέσουν τόσο πολύ! Μου έχουν αλλάξει πολύ την ζωή! Τους μιλάω και στα ελληνικά και στα αγγλικά... Φαίη όποια λέει πως έχασε τα κιλά με τον θηλασμό λέει ψέματα. Έκανα πολύ δουλειά για να τα χάσω» τόνισε η Καλομοίρα το πρωί της Δευτέρας.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών