Ο Νίκος Βέρτης το περασμένο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Ρόδο και συνδύασε τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις με μπάνια και χαλάρωση στο νησί.
Ο τραγουδιστής που έφτασε στο νησί των ιπποτών, με αφορμή τη συναυλία του βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής, παρέμεινε για να ξεκουραστεί μέχρι το απόγευμα της Κυριακής, ενώ στη συνεχεία αναχώρησε για το Ηράκλειο Κρήτης.
Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού «ΟΚ» βρέθηκε στην Ρόδο και απαθανάτισε τον Νίκο Βέρτη μαζί με τους συνεργάτες του στο ξενοδοχείο όπου διέμειναν να χαλαρώνουν στην πισίνα.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης