Η διάσημη κληρονόμος «συνελήφθη» για παραβίαση του ορίου ταχύτητας
Μετά τις διακοπές ήρθε η ώρα της κλήσης! Η Πάρις Χίλτον βρήκε τη Bentley και είπε να.. θάψει δυο τρεις. Δεν πρόλαβε βέβαια να θάψει αφού στο μεταξύ την πρόλαβε η τροχαία του Μπέβερλι Χιλς και τη σταμάτησε πριν γίνει το κακό!
Η διάσημη κληρονόμος, αποφάσισε να βγει μια βολτα με το πανάκριβο αυτοκίνητό της αλλά υπολόγιζε χωρίς τον... αστυνομικό ο οποίος τη σταμάτησε λόγω υπέρβασης του ορίου ταχύτητας. Για καλή της τύχη δε χρειάστηκε να πάει στην αστυνομία και τη γλίτωσε με μια απλή και λιτή... κλήση.
'Αντε τώρα να βρει λεφτά να την πληρώσει. Ας πουλήσει την κόρνα της Bentley και μάλλον θα έχει και ρέστα!
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.