Οι δράστες ηλικίας 20 και 22 χρόνων επιτέθηκαν ξαφνικά στους δύο αλλοδαπούς, έναν 35χρονο και έναν 19χρονο, τους χτύπησαν άγρια ακινητοποιώντας τους και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους
«Χτενίζουν» τη Λακωνία οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν τα ίχνη δυο νεαρών Ελλήνων, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας σε βάρος δυο Πακιστανών μεταναστών που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης.
Οι δράστες ηλικίας 20 και 22 χρόνων επιτέθηκαν ξαφνικά στους δύο αλλοδαπούς, έναν 35χρονο και έναν 19χρονο, τους χτύπησαν άγρια ακινητοποιώντας τους και άρπαξαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση πριν τα θύματα προλάβουν να αντιδράσουν.
Τα στοιχεία ταυτότητας των δυο νεαρών, που είναι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής, εξακριβώθηκαν από την έρευνα των ανδρών της Ασφαλείας. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκαν στο χωριό τους και οι αναζητήσεις συνεχίζονται. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, αλλά εξετάζεται αν έχουν ληστέψει και άλλους μετανάστες.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.